Haribo Bezcukrové Gummy Candy Recenzie Meme

  Recenzie na gumové cukríky Haribo bez cukru

O

Recenzie na gumové cukríky Haribo bez cukru sú Amazon recenzie produktov na gumené cukrovinky bez cukru vyrábané a predávané nemeckým výrobcom cukroviniek Haribo, ktoré často obsahujú vtipné príbehy týkajúce sa tráviacich ťažkostí spôsobených náhradou cukru lykazínom.

Pôvod

Dňa 13. júna 2006 používateľ Amazonu Luke Meyers predložil 1-hviezdičkovú recenziu na Gummy Candy Haribo Sugarless [1] produkt, tvrdiac, že ​​lykazín mu spôsobil 'bolestivé gastrointestinálne ťažkosti' (uvedené nižšie). [dva] Počas nasledujúcich ôsmich rokov bolo uverejnených viac ako 690 ďalších recenzií, z ktorých mnohé obsahovali podobné sťažnosti týkajúce sa bolestivého trávenia.


  98 z 133 ľudí považuje nasledujúcu recenziu za užitočnú ☆☆☆☆☆ Urobil mi zle, 13. júna 2006 Autor: Luke Meyers (Seattle, WA USA) Zobraziť všetky moje recenzie REAL NAME Táto recenzia je od: Haribo Gummy Candy, Gummy Bears bez cukru, 5-librová taška (potraviny) Oni're delicious, but after I ate a few handsful, a couple hours later I started to feel really sick. I spent the whole rest of the day suffering painful gastrointestinal (branded Lycasin(tm)). If you don't have a problem with Lycasin, go right ahead and munch away. If you don't know, I'd try them in small quantities first to make sure they don't cause you any problems. Help other customers find the most helpful reviews Report abuse Permalink was this review helpful to you? (YesUOO | Comments (9) Gummy bear Gummi candy text font line

Šírenie

17. mája 2008 používateľka Expo TV Jane T. odovzdala recenziu gumených cukríkov, pričom poznamenala, že lykazín môže mať laxatívny účinok (uvedené nižšie).



Dňa 23. októbra 2013 spravodajská stránka Ryot zverejnila článok o produktovej stránke Amazon, ktorý obsahoval niekoľko príkladov recenzií. 5. novembra Popraskané [8] publikoval článok, v ktorom sú uvedené gumené cukríky medzi inými produktmi, ktoré nám „robia zo života peklo“.


  ☆☆☆☆☆ Rapture me, please lord, 5. október 2013 Craig L-Pozrite si všetky moje recenzie Táto recenzia je od: Gumové cukríky Haribo, Gumové medvedíky bez cukru, 5-librová taška (potraviny) ☆☆☆☆☆ Môžem't get the smell out , October 7, 2013 By Sarah Oh See all my reviews This review is from: Haribo Gummy Candy, Sugarless Gummy Bears, 5-Pound Bag (Grocery) ☆☆☆☆☆ slow painful death by Gummi Bears in an Airplane Bathroom, October 23, 2013 By ILike Ceesing in Luckytown) See all my reviews This review is from: Haribo Gummy Candy, Sugarless Gummy Bears, 5-Pound Bag (Grocery) Ate a bag of these when I boarded a 6 hour flight to Seatttle Gastric exorcism at 30,000 feet Enough said. My advice.. Don't use a bathroom on a Delta flight. That stench is from me 7 years ago. Help other customers find the most helpful reviews Repert abuse Permalink Comment Gummy bear Gummi candy text blue font line paper product

Dňa 14. januára 2014 Redditor fragile_november zverejnil odkaz na recenziu gumových cukríkov bez cukru s názvom „Moje rande s Andreou“, v ktorej muž rozpráva o svojej skúsenosti s hnačkou vyvolanou cukríkmi na rande. [4] Za prvý mesiac príspevok nazbieral viac ako 410 hlasov a 20 komentárov k /r/humor [5] subreddit. Dňa 18. januára bolo nahraných niekoľko screenshotov recenzií gumových cukríkov bez cukru na web Imgur [6] galéria (zobrazená nižšie).


  I. Z recenzie s názvom: „Just don't. Unless it's a gift for someone you hate." "What came out of me felt like someone tried to funnel Niagara Falls through a coffee straw. I swear my sphincters were screaming. It felt like my delicate starfish was a gaping maw projectile vomiting a torrential flood of toxic waste. 100% liquid. Flammable liquid. NAPALM" 2. From a review titled: "Be sure to buy Oxyclean too!" "Be sure to also buy a tub of Oxyclean with this to get the blood and diarrhea stains out of your underwear, clothes, furniture, pets, loved ones, ceiling fans. Via amazon.com "I saw the product reviews and told some coworkers, so we bought a bag (because who doesn't want to spend the workday on the toilet AND get paid, right??). Brought them in yesterday morning and a bunch of the guys immediately downed a handful each. Within half an hour they were in the bathroom. Best moment of the day was when one of them (who had been in the bathroom for half an hour by that point) texted one of the others.If you think it's a fart....it's NOT.' hahhaaaaaa" Gummy bear Gummi candy Bear text font line

20. januára Vice [3] publikoval článok spisovateľa Rivera Donagheyho, ktorý opísal svoje skúsenosti s hnačkou po konzumácii gumových cukríkov bez cukru. 25. januára YouTuber skippy62able nahral video, v ktorom konzumuje 5-kilogramové vrecúško gumených cukríkov bez cukru, čo mu spôsobuje črevné ťažkosti (zobrazené nižšie).



Externé referencie

[1] Amazon – Gumové cukríky Haribo bez cukru

[dva] Amazon – Bolo mi zle

[3] Vice – Gumové medvedíky bez cukru nie sú pre ľudí bezpečné

[4] Amazon – Moje rande s Andreou

[5] Reddit – Haribo gumové medvedíky bez cukru recenzie

[6] Imgur – Gummy bez cukru Haribo

[7] Ryot – Tieto gumové medvedíky haribo bez cukru

[8] Prasknuté – 4 produkty, ktoré nám robia zo života peklo